E-handel udfordrer de fysiske butikker

En stor portion e-butikker frembyder i dag et stort udvalg af leveringsudgaver. Den mest benyttede er i dag at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig meget hensigtsmæssig, og ofte også den mest betalelige leveringsmåde.

Du kan omvendt foretrække at få varerne leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Leveringsmetoden er en gang i mellem lidt mere omkostningsfuld, men lige så vel ret så simpel. Den billigste fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du befinder dig nær e-forretningens bopæl.

Leveringstidspunktet er naturligvis rigtig central om du behøver varerne øjeblikkeligt, og herved er det tydeligvis fornuftigt at man besigtiger den forventede leveringstid for det respektive produkt.

Flere forretninger på nettet byder på dag-til-dag fragt på en masse produkter, men vær påpasselig da det er underforstået at der bestilles forinden et aftalt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted forinden pakkemedarbejderne får fri.

Enkelte e-butikker sikrer gratis fragt, men typisk er det forudsat at der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover kunne man overveje den mindst kostelige form for levering, hvilket i mange tilfælde – om du befinder sig nær Silkeborg, Kalundborg eller Aars – vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Indkøb via nettet boomer

Det er jo vældig smart for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse e-forretninger hos www.livinskive.dk og derved har flertallet af netbutikker fundet det nødvendigt at nedskære udsalgspriserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, og yderligere også til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange sikre gratis levering.

Dog kan det trods alt vise sig gavnligt at eftergå forskellige online selskaber efter udsalg forud for at du bestiller, således at du er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.

Du bør trods alt ikke glemme, at såfremt en internet handler udlover en vare til en udsalgspris der er usædvanlig fordelagtig, kan det ofte være et bevis på en falsk internet shop. Køb med kort er på den anden side indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer køberen overfor bedrageriske online virksomheder.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale prisen i flere bidder.

Inden nogen handler i en butik behøver man egentlig tyde dens betingelser, dog er det undertiden ikke videre spændende.

Et alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været en sikkerhed for at internet webshoppen følger de officielle danske regler, og at online virksomheden regelmæssigt kontrolleres af specialister som forstår reglerne på området. Desuden giver det dig anledning til at blive assisteret, når du bliver udsat for problemer i processen med din shopping.

Trustpilot byder på rigtig værdifulde muligheder

Trustpilot præsterer faktisk hensigtsmæssige muligheder for at eksaminere en hel del eksisterende kunders oplevelser og derfor tilrådes det, at du besigtiger internet firmaets vurderinger inden du bestiller.

Facebook resulterer i lignende regulære fremragende muligheder for at få indsigt i webshoppens troværdighed. Desuden ser vi nogle online forretninger som tilbyder kunderne at udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også bør udnyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Oplysninger vedrørende tilbud og internet foretagender ajourføres rutinemæssigt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for korrektioner der er lavet siden vi nyligst opdaterede de anvendte oplysninger.